Saturday, 24 February 2018

Buffet Ramadhan Putrajaya
Bulan Ramadhan yang mulia bakal tiba lagi. Hanana Group menyediakan Buffet Ramadhan dengan harga yang amat berpatutan dan berbaloi di Dewan Ambassador Putrajaya. Mana nak dapat harga semurah ini untuk pelbagai jenis juadah berbuka??

Kami yakin lagi pasti anda di luar sana merancang untuk berkumpul bersama ahli keluarga, sanak saudara, rakan taulan untuk berbuka bersama-sama Ramadhan ini. Kami di sini menyajikan sajian yang menarik dan dijamin enak pasti memukau anda semua. Tawaran harga Early Bird  kepada pelanggan yang membuat tempahan awal pada bulan Mac dan April ini.

Maklumat lanjut, sila rujuk poster di bawah:


Haa... Pasti anda juga nak tahu juadah apa yang bakal disediakan nantikan? Sebelum, kami kongsikan, kami ingin buat pengumuman terlebih dahulu yang kami bakal adakan Food Tasting pada 1 April 2018, Ahad untuk Buffet Ramadhan Putrajaya ini. Pihak kami sangat menjaga kualiti dan kepuasan pelanggan. Oleh itu, pada hari itu nanti, kepada yang mempunyai masa yang terluang dah ingin mendapatkan gambaran dan merasai kenikmatan juadah berbuka, dijemput hadir. Komen yang membina daripada anda amat kami hargai demi kepuasan anda semua.


Buffet Ramadhan Putrajaya ini menggunakan konsep gerai ataupun juga dikenali sebagai Stall. Sebanyak 9 gerai yang akan dibuka dengan pelbagai jenis makanan. Ye, betul anda tak salah baca, 9 GERAI BERLAINAN JUADAH AKAN DIBUKA!

Menu Utama:
  • Nasi Putih
  • Daging Salai Mangga Muda Masak Lemak Cili Api/Daging Kurma
  • Ayam Goreng Berempah/ Ayam Lemon/ Butter Chicken
  • Sotong Sambal/ Ikan Dori Sweet Sour
  • Sayur Campur/Sambal Jawa
  • Air Panas

9 GERAI

 

♪ ♫ ♬ CEPAT, CEPAT, JANGAN LAMBAT, LAMBAT!! ♪ ♫ ♬

HUBUNGI STAFF KAMI UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN. 


JUMPA ANDA RAMADHAN NANTI!!


DEWAN PERKAHWINAN PUCHONG

LUGAR DE LA BODA Kini HANANA GROUP SDN BHD ( HGSB ) telah membuka cawangan dewan perkahwinan kami  yang kedua iaitu di kawasan Puch...