Hanana Group

Asssalamualaikum and hye visitor...Welcome to my online diary. Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Leave your footprint on my cbox...Hate my blog? click Here


Saturday, 24 February 2018 • February 24, 2018 • 0 Sweet hearts
Bulan Ramadhan yang mulia bakal tiba lagi. Hanana Group menyediakan Buffet Ramadhan dengan harga yang amat berpatutan dan berbaloi di Dewan Ambassador Putrajaya. Mana nak dapat harga semurah ini untuk pelbagai jenis juadah berbuka??

Kami yakin lagi pasti anda di luar sana merancang untuk berkumpul bersama ahli keluarga, sanak saudara, rakan taulan untuk berbuka bersama-sama Ramadhan ini. Kami di sini menyajikan sajian yang menarik dan dijamin enak pasti memukau anda semua. Tawaran harga Early Bird  kepada pelanggan yang membuat tempahan awal pada bulan Mac dan April ini.

Maklumat lanjut, sila rujuk poster di bawah:


Haa... Pasti anda juga nak tahu juadah apa yang bakal disediakan nantikan? Sebelum, kami kongsikan, kami ingin buat pengumuman terlebih dahulu yang kami bakal adakan Food Tasting pada 1 April 2018, Ahad untuk Buffet Ramadhan Putrajaya ini. Pihak kami sangat menjaga kualiti dan kepuasan pelanggan. Oleh itu, pada hari itu nanti, kepada yang mempunyai masa yang terluang dah ingin mendapatkan gambaran dan merasai kenikmatan juadah berbuka, dijemput hadir. Komen yang membina daripada anda amat kami hargai demi kepuasan anda semua.


Buffet Ramadhan Putrajaya ini menggunakan konsep gerai ataupun juga dikenali sebagai Stall. Sebanyak 9 gerai yang akan dibuka dengan pelbagai jenis makanan. Ye, betul anda tak salah baca, 9 GERAI BERLAINAN JUADAH AKAN DIBUKA!

Menu Utama:
  • Nasi Putih
  • Daging Salai Mangga Muda Masak Lemak Cili Api/Daging Kurma
  • Ayam Goreng Berempah/ Ayam Lemon/ Butter Chicken
  • Sotong Sambal/ Ikan Dori Sweet Sour
  • Sayur Campur/Sambal Jawa
  • Air Panas

9 GERAI

 

♪ ♫ ♬ CEPAT, CEPAT, JANGAN LAMBAT, LAMBAT!! ♪ ♫ ♬

HUBUNGI STAFF KAMI UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN. 


JUMPA ANDA RAMADHAN NANTI!!0 Comments posted :

Post a Comment


Follow or leave ?Chatting Here


Put your blog url

SHOUTBOX CODE HERE
Post history

Template By: Kawaii Lady
Some stuff: