Saturday, 24 February 2018

Buffet Ramadhan Putrajaya & Puchong 2019
Bulan Ramadhan yang mulia bakal tiba lagi. Hanana Group menyediakan Buffet Ramadhan dengan harga yang amat berpatutan dan berbaloi di Dewan Ambassador Putrajaya dan juga di Lugar De La Boda , Puchong. Mana nak dapat harga semurah ini untuk pelbagai jenis juadah berbuka??


#Buffetramadhanputrajaya2019 #Buffetmurah #buffetramadhantermurah #buffetramadhansedap #buffetramadhanekonomi

#buffetramadhanpuchong #buffetramadhanpuchong2019 #buffetramadhansedap #buffetramadhanmampu #buffetramadhanekonomi #buffetramadhan2019

Kami yakin lagi pasti anda di luar sana merancang untuk berkumpul bersama ahli keluarga, sanak saudara, rakan taulan untuk berbuka bersama-sama Ramadhan ini. Kami di sini menyajikan sajian yang menarik dan dijamin enak pasti memukau anda semua. Tawaran harga Early Bird  kepada pelanggan yang membuat tempahan awal pada bulan Mac dan April ini.

Maklumat lanjut, sila rujuk tarikh di bawah  di bawah untuk sama sama memeriahkan PREVIEW BUFFET RAMADHAN 2019 pada ketetapan berikut ::


Haa... Pasti anda juga nak tahu juadah apa yang bakal disediakan nantikan? Sebelum, kami kongsikan, kami ingin buat pengumuman terlebih dahulu yang kami bakal adakan Preview Buffet Ramadhan pada :

Tarikh   : 18 April 2019
Hari      :  Khamis 
Masa     : 8.00 Malam 
Lokasi   : Lugar De La Boda  ( Garden Wedding Puchong )
Lot 65579, Tapak Masjid Taman Tasik Puchong Prima,
Persiaran Tasik Prima 4/1 
47100 , Selangor
Buffet Ramadhan Putrajaya dan Buffet Ramadhan Puchong ini MENAWARKAN HARGA YANG SANGAT BERPATUTAN KERANA MENU YANG DI SAJIKAN BANYAK. Pihak kami sangat menjaga kualiti dan kepuasan pelanggan. Oleh itu, pada hari itu nanti, kepada yang mempunyai masa yang terluang dah ingin mendapatkan gambaran dan merasai kenikmatan juadah berbuka, dijemput hadir. Komen yang membina daripada anda amat kami hargai demi kepuasan anda semua.


Buffet Ramadhan Putrajaya ini menggunakan konsep gerai ataupun juga dikenali sebagai Stall. Sebanyak 9 gerai yang akan dibuka dengan pelbagai jenis makanan. Ye, betul anda tak salah baca, 9 GERAI BERLAINAN JUADAH AKAN DIBUKA!

Menu Utama:
  • Nasi Putih
  • Daging Salai Mangga Muda Masak Lemak Cili Api/Daging Kurma / Daging Gulai Kawah
  • Ayam Goreng Berempah/ Ayam Lemon/ Butter Chicken
  • Sotong Sambal/ Ikan Dori Sweet Sour
  • Sayur Campur/Sambal Jawa
  • Air Panas

9 GERAI

 

♪ ♫ ♬ CEPAT, CEPAT, JANGAN LAMBAT, LAMBAT!! ♪ ♫ ♬

HUBUNGI STAFF KAMI UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN. JUMPA ANDA RAMADHAN NANTI!!


No comments:

Post a Comment

BUFFET RAMADHAN PUTRAJAYA 2019

BUFFET RAMADHAN PUTRAJAYA 2019 SILA BUAT TEMPAHAN AWAL DENGAN TEKAN LINK DI BAWAH INI. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ https://buffetramadhanputrajaya...