EVENT SPACE PUTRAJAYA

SIDANG MEDIA SEMASA PERASMIAN AMBASSADOR PUTRAJAYA. 26 NOVEMBER 2017

Alhamdulillah semuanya bejalan dengan baik semasa tarikh ini.AP (Ambassador Putrajaya ) baru sahaja siap 2 hari dari tarikh ubah suai .

Ramai tetamu yang datang dan juga rakan rakan seperjuangan ,mereka datang sebagai tanda sokongan kepada kami.Terima kasih sy ucapkan kepada mereka yang datang.

Ini lah hari yang saya tunggu tunggu selama ini.Mempunyai Hall sendiri,yang kami uruskan sendiri, TAHNIAH  kepada HANANA GROUP SDN BHD ,HN WEDDING EXCLUSIVE & HANANA CATERING & EVENT SOLUTION.
TAHNIAH kepada semua staff yang telah bertungkus lumus menjayakan event ini,walaupun event event diluar sana banyak.

Terima KAsih yang tidak terhingga kepada suami tercinta MOHD FAIRUB CHE RUBI diatas kesabaran dan kematangan beliau mengikut karenah isterinya selaku Puan CEO Kepada HGSB ini." Tq sayang for being gud husband to our family & for being gud Operation Leader to our HGSB.
.
A LOT OF THANKS TO MY MOTHER,who are always beside me,always in my heart & always in my doa ,tq mak sebab selalu buat solat hajat untuk anak mak yang sorang.Tanpa DOA dari mak,mungkin sy tidak akan berada di tahap ini.Semoga jasa jasa kalian akan ALLAH SWT balas dengan rahmat dan kasih sayang nya.
.
Wahai anda diluar sana,sy juga mohon sokongan dari anda.
.
AMBASSADOR PUTRAJAYA ini boleh digunakan untuk pelbagai kegunaan.Tidak semestinya untuk wedding sahaja.Ianya adalah EVENT SPACE PUTRAJAYA,jadi apa apa event sahaja boleh dilakukan di hall ini.
.
.
#evenspaceputrajaya
#evenspaceputrajaya
#eventspaceputrajaya
.
#Ambassadorputrajaya
#AmbassadorPutrajaya
#AmbassadorPutrajaya
.
.
Jika ada yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Ambassador Putrajaya ini,Sila hubungi nombor di bawah.

017-2345297 Kak Lin
.






https://web.facebook.com/pakejlengkapperkahwinan/
.
https://web.facebook.com/hnweddingexclusive/
.


http://www.kosmo.com.my/negara/hanana-tawar-pakej-perkahwinan-mewah-di-ambassador-putrajaya-1.557595





Assalamualaikum.
.










Saya adalah PUAN CEO kepada syarikat Hanana Group Sdn Berhad adalah sebuah yang menguruskan Hall Ambassador Putrajaya ini.
Sudah lama saya ingin mengatakan ini kepada client kami .Tapi hati belum terbuka untuk memberikan kata kata ini.Tetapi pada malam ini,ternyata saya mempunyai kekuatan untuk meneruskan nukilan ini.
.
Ingin saya nyatakan disini,Ambassador Hall ini bukan lah sebuah Hall yang GAH ,BESAR SANGAT, ATAUPUN MEMANG SEBUAH BANGUNAN YANG DI KHASKAN UNTUK HALL SAHAJA.
Ambassador Putrajaya ini Dewan deretan  Shoplot,Di sebuah Bangunan Baru di kawasan Diplomatik Presint 15.Ambassador Putrajaya ini hanya boleh memuatkan seramai 300 orang dalam satu masa untuk DOME SET ( all seated ) dan 26 meja didalam untuk buffet dan diruang legar luar sebanyak 6-7 buah meja lagi ,kapasiti tetamu mampu sehingga 1000-1300 paxs untuk waktu siang.
.
Saya mahu nyatakan disini kerana,saya sudah jelak dengan client yang hanya mencebik kan muka dan berkata ,Hall u besar ni je ?Muat ke 1000 paxs ? Parking macam mana? dan pelbagai lagi soalan yang menyentapkan perasaan staff staff sy.Bagi sy,yang sudah berkecimpung dalam bidang event ini,dan event event koprat ,semua masalah yang anda nyatakan hanyalah masalah yang tidak perlu anda fikirkan.Ini kerana,masalah parking di  Malaysia ini bukan di dewan sahaja,malah di Malaysia mana mana tempat kita pergi pun YOU HAVE TO WALK,unless nk pakai jokey,Boleh sy buat mcm tu,tp harga sy naikan ..Bagaimana ?Boleh anda bayar?
.
Sy cuba memberi harga yang terbaik dan juga harga yang berpatutan,dalam masa yang sama AMBASSADOR PUTRAJAYA ini bukan lah chokia punya HALL,Anda boleh datang dan lihat dulu bagaimana interior nya.Rekaan di dalam dewan yang mampu membuat anda lupa AMBASSADOR HALL INI TERLETAK DI BARISAN SHOPLOT..
.
Wahai client yang sy hormati,jgn lah anda menjatuhkan semangat orang lain yg sedang melayan anda.Jika anda tidak suka atau tidak berkenan lapik lah bahasa anda untuk menyampaikan penolakan anda,kami tidak marah,malah kami boleh carikan anda dewan yang nada inginkan.Ini sudah zaman 2018 ,jadilah orang yang lebih berfikiran positif dan memberi semangat kepada org lain untuk bekerja lebih kuat.
.
Saya harap,sy jumpa client yang benar benar berminat untuk mengadakan majlis di Hall Comel saya.Yang menghargai elemen elemen yang seni di dalam hall kami.Kami tidak kecil hati jika anda tidak memilih Hall kami,mungkin rezeki kami bukan dengan anda.
.
Akhir kata dari saya,maafkan jika anda terasa dengan penulisan saya ini.Sedikit pun bukan bertujuan untuk buat anda terasa,cuma sy mengajak anda bersama2 sy untuk tidak mematahkan semangat org lain.
.
Salam Sayang dari saya
Norfazlin bt Abd Ghafar.
CEO Hanana Group Sdn Bhd.

DEWAN PERKAHWINAN PUCHONG

LUGAR DE LA BODA Kini HANANA GROUP SDN BHD ( HGSB ) telah membuka cawangan dewan perkahwinan kami  yang kedua iaitu di kawasan Puch...